DE VIJF VOCALEN

Wie zijn wij


Rob Wiewel, voormalig medewerker van De Vijf Vocalen, was de initiator van de reŁnie die op 8 januari 1981 in Theater 'In de Steeg' een groot succes was. Ruim 25 jaar later ontmoetten Maria van Loon, Jan Zwennes, Ton Zwennes en Rob Vogel elkaar weer en borrelden ideeŽn op om nogmaals een reŁnie te organiseren.


Van links naar rechts:
Ton, Maria, Rob, Jan


Er werden 81 oud collega's aangeschreven waarvan er uiteindelijk 30 deelnamen aan een reŁnie op 11 september 2009 daaraan deelgenomen.
Het enthousiasme was groot en de dag zeer geslaagd.

In juni 2013 verscheen in 'De Oud Hagenaar' een artikel, geschreven door Loes de Keuning-Volkers. Zij werkte bij De Vijf Vocalen in de tweede helft van de vijftiger jaren. Daarop kwamen veel reacties van mensen die er in die tijd ook hebben gewerkt en nogal wat verzoeken om weer een reŁnie te organiseren.
Loes voegde zich bij het groepje en zo werd het 'De vijf van de Vijf Vocalen'.
Onder het genot van een kopje koffie werd op het terras van 'Het Wapen van Voorschoten' van gedachten gewisseld over een programma. Exact vijf jaar na de vorige kwamen weer zo'n 30 reŁnisten (soms met partner) weer bijeen.

Op 20 april 2016 was er een lunch met 'mysteryguest' Rob Wiewel en besloten we om aan de vele verzoeken om nogmaals een reŁnie te organiseren te voldoen en gingen aan de slag. Loes kon deze keer niet meedoen aan de organisatie, dus gingen we weer met z'n vieren locaties bekijken, plannen maken en aankondigingen versturen.

Ook deze keer was er weer aardig wat respons en de vierde reŁnie werd op 22 september 2016 gehouden.

Ook nu wilden de deelnemers graag dat dit niet de laatste keer zou zijn dat men elkaar kon ontmoeten en er werd al 2018 geroepen. Bovendien hadden oud collega's die er om de ťťn of andere reden niet bij konden zijn aangegeven een volgende keer (d.v.) wŤl van de partij te willen zijn. Door allerlei omstandigheden die in de aanbiedingsbrief zijn omschreven is het er niet van gekomen, maar wie weet....