DE VIJF VOCALEN

ReŁnie 22 september 2016


Bij de vorige reŁnie in 2014 hadden veel deelnemers gevraagd om die reŁnie niet de laatste te laten zijn, dus zijn Maria, Jan, Ton en Rob vanaf april bezig geweest met het organiseren van reŁnie nummer vier.
Uitgangspunt was om de hem iets korter te laten duren, wat minder ambulant te maken en vooral veel gelegenheid geven om met elkaar te kunnen praten. En natuurlijk moest er voldoende interesse zijn.

Ondanks dat er enkele oud-collega's door tijdelijke medische problemen of door werk! niet konden komen, waren er toch genoeg geÔntereseerden om hem door te laten gaan.

De 22e september was een zomerse dag waarop een jas niet nodig was. Dat maakte alles natuurlijk extra leuk. En nadat we alle onderdelen Dendy, boek- en antiekmarkt, Escher in het paleis, Pulchri, groepsfoto voor Kneuterdijk 11 en Garoeda hebben beleefd was ťťnduidig te horen dat men het een bijzonder leuke en fijne reŁnie heeft gevonden. O ja, veel deelnemers hebben gevraagd om deze reŁnie niet de laatste te laten zijn.....

Voorste rij (vlnr):
Nelleke van Kan, Leonore van der Heem, Barbara v.d. Broek-Berends, Maria van Loon, Lelie Vos-Schneider, Anneke Buijs-van Deventer, Beppie Schneider, Stans Zuurmond-Boonstoppel, Ineke Zwolle, Nick Chapel, Jan Zwennes, Ineke Weerdestein.
Achterste rij (vlnr):
Yvonne Weissman, Juul Vogel-Breedveld, Elske van der Heem, Stan Jaworski, Pieter van der Heem, Koos van Kan, Ton Zwennes, Pieter Zandee, Margot Timmermans, Margriet van Zevenbergen-Glšnzer, Atie van der Heijden-Stoltze, Toon Weerdestein, Jos van Gend, Rob Vogel.(Andrť Foudraine ontbreekt.)